Thuis

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

 

Opgericht in 2009, Chengdu-heeft LST professioneel R&D-team en het gespecialiseerde materiaal, specialiseert zich in de productie van midden-hoge klasse van chocolademateriaal, zoals chocolade vormende Machines, de machines van de chocoladedeklaag, chocolade hullend machines, chocolade & korrel de machine van het mengselafgietsel, balmolen, Chocolade het aanmaken, enz.

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

Ons chocolademateriaal is populair in de voedselindustrie geweest. Tegelijkertijd, zijn de producten door ons materiaal worden geproduceerd ook aan het front van de suikergoedindustrie die ook. Naast de binnenlandse markt, is ons materiaal wijd verkocht aan Duitsland, India, Vietnam, Zuid-Korea, Canada, Australië, Rusland, Ecuador, Maleisië, Roemenië Israël, Peru en veel andere landen in de wereld.

 

 

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

Wij verlenen OEM de dienst. Tegelijkertijd, wordt de dienst van levennaverkoop voor ons materiaal verleend aan klant wereldwijd en wij verheugen ons op uw bezoek.

 

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

 

Tegelijkertijd, hebben onze professionele en uitstekende ontwerp en ontwikkeling onze producten hebben verkregen diverse octrooien en certificatie, en geweest in de belangrijke positie in de industrie gemaakt.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : LST

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,000,000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de machine van de chocoladedeklaag voor verkoop Van goede kwaliteit de machine van de chocoladedeklaag voor verkoop Van goede kwaliteit de machine van de chocoladedeklaag voor verkoop Van goede kwaliteit de machine van de chocoladedeklaag voor verkoop